Jön az új napicsaj ;)

Napi frissítés, napi csajok!

A gyönyörű színésznő Charlize Theron 16 éves korában, miután megnyert egy helyi szépségversenyt, egy éves modellszerződéssel Milánóba utazott. Szerződése lejártakor éppen New York-ban dolgozott és úgy döntött, hogy a városban marad. Beiratkozott a Joffrey Balett Iskolába, de 18 évesen egy térdsérülés véget vetett balettáncosi karrierjének, ekkor vett egy jegyet Los Angelesbe.Nyolc hónappal a városba érkezése után megkapta első (szöveg nélküli) filmszerepét, s 2003-ban már Oscar díjat nyert a Rém című filmben nyújtott alakításáért.

Filmjei mellett, külseje is igen figyelemre méltó. Sőt! Megkockáztatjuk, az egyik legszebb színésznő manapság.Címkék: oscar usa charlize theron

A női teniszvilág egyik legelragadóbb angyalkája a korábbi orosz világelső, háromszoros Grand Slam-győztes Maria Sarapova joggal mondhatja el magáról, hogy a lába előtt hever a világ. Legalábbis annak férfi része.
Sarapova eddig összesen tizenhét héten át vezette a világranglistát, és ő volt az első orosz világelső a női teniszben, így nem csak rendkívül csinos külsejére, de eredményeire is joggal lehet büszke.

Mindenesetre most nem a sport(os) oldaláról közelítjük meg a gyönyörű szőkeséget.


:
A világ legjobb kapusának választották a nyári Női Labdarúgó Világbajnokságon az Amerikai Egyesült Államok kapusát.
Hope Solo mindamellett, hogy bravúrt-bravúrra halmozott a tornán, a férfi szemek számára is kulináris élményt okozott, hiszen az amerikai hölgy testi adottságokban és bájos arcát tekintve is a gyönyörű nők kategóriájának tagjai közé sorolható.

Nem csoda tehát, ha képeit elnézve is kedve támad az embernek a gyengébbik nem meccseire járni a tengeren túlon.

Sokan tartják, hogy a nagyon vékony, már-már anorexiába torkolló karcsúsággal kreált hölgyek nem szexik, inkább félelmetesek a férfiak szemének.
Ezzel a megállapítással persze lehet vitatkozni, de tény ami tény, a mesterségesen vékonnyá váló női test, kisebb -szinte eltünő- mellekkel jár.
Azt, hogy egy nagyon lefogyó -uram bocsáss- anorexiás hölgy is lehet szexi David Beckham felesége Victoria bizonyította be, aki bár készültek róla félelmetes képek is a múltban, még mindig férfiszívek millióit dobogtatja meg.
 

A mai napig hihetetlen, hogy a nők bálványa Brad Pitt a kezdődő nagy románcot követően szakított álomszép feleségével Jennifer Anistonnal, miután egy forgatáson összeszűrte a levet Angelina Jolie-val.

Persze, a hétköznapi férfi nyálát csorgatva fordulna bármelyikük után az utcán, és hebegve-habogva próbálna szóba elegyedni velük, de azért jelentsük ki Jennifer jóval szebb nő, mint a húsosajkú Jolie, aki bár igazi bombázó, azt a bájt, s ragyogó szépséget nem képviseli mint elődje.

Nálunk Jennifer a nyerő!  

Bizonyára még sokakban él a kép a vörös hajú, furcsa angol -s a szinkronnak köszönhetően magyar- akcentussal beszélő piros hajú lányról az Ötödik elem című filmből.

A kijevi születésű 37 éves színésznő a nemzetközi filmpiacra való betörése óta már megmutatta arcának más, szebb, dögösebb, s szexibb oldalát is.

Legutóbb az Oscar Gálán csodálhatták meg szépségét, ahol a Némafilmes szereplőjeként lépett a vörös szőnyegre.

Íme a sokarcú szépség: